Modifikovaný Kukuřičný Škrob Studený Proces E1422 1 kg

240.67 Kč

Štítky: lepek, zajíček wallpaper, tapioka, kukuřičný škrob, kreativní amidon, králíčku, železo, ferit, škrob, kukuřičný škrob, zajíček craft.

SKU : w851 Kategorie:misc
Sdílet:
Popis

  • Značka: TiTo

Název Potravinářské Přídatné Látky: Modifikovaný Kukuřičný Škrob Studený Proces E1422

Seznam Součástí: Modifikovaný Kukuřičný Škrob

M Kód: E1422

Čisté Množství: 1 kg

Fyzická Struktura: Prášek

Hodně: Dozadu, pokud jde o sledovatelnost všech Surovin A obalových materiálů čísla hodně záznamů.

Produkt číslo šarže, se nachází na obalu výrobku.

Potravinářské Přídatné Látky Funkční Třída: Dopravci Škroby

Potravinářské přídatné látky, Který Byl Odvozen Od Jména: Kukuřice

Potravinářské přídatné látky Eklenebileceği Potraviny: turecké Jídlo Codex Potravinářských Přídatných látek Yönetmeliği'nde a vertikální tebliğlerde v souladu s předpisy, přípustné hotové výrobky, s přihlédnutím k omezením použitých.Nařízení a tebliğlerde požadované informace ulaşılamadığında, související se zákony ve vaší zemi, aby regulátor danışılabilir.

Speciální Skladování/Podmínky Použití: Prosím, mějte na suchém a chladném místě uzavřena.

Jídlo Işletmecisinin Obchodní Název a Adresa: Inteligentní Chemické Tic.A Od.Ltd.Ltd.Egejské Průmyslové Lokality Balatçık Mah. 8901/3.No:3/3AO Çiğli/Izmir prostor.

Výrobce Obchodní Registrační číslo: TR-35-K-047442

Původ: Turecko (Jídlo je hlavní složkou původu, konečný produkt menşeinden je jiný.)

Návod k použití: turecké Jídlo Codex Potravinářských Přídatných látek v souladu s Yönetmeliği ne, vyrobené nebo plánované výroby, hotových výrobků souvisejících s vertikální tebliğlerde Místo oblasti; eklenebileceği potravin, podmínky používání, maximální množství, a vzhledem k tomu, že omezení by měla být použita.

Turecko v jiných zemích, než použít planlanıyorsa, dotčené země právní předpisy by měly být považovány za.

Výkon produktu, požadavků na výrobu, stroje a zařízení budovy a představení, sezónní proměnné a další se mohou lišit v závislosti na surovinách.

Nejvhodnější použití výše, než bez určení, turecké Jídlo Codex Potravinářských Přídatných látek Yönetmeliği'nde belirtilen omezení v zobrazení věcí, minimální miktarlarla zkoušky musí být provedeny.

Oblasti použití/Prodej Cíl: Použití v potravinách.

TECHNICKÉ INFORMACE: Škrob, syrové nebo amidon, nerozpustný ve vodě, komplexní sacharidy.Slouží k ukládání více glukózy, tím rostlin.

Průmysl lepidlo, papír a textilní výroby.Kıvamlandırıcı v potravinářském průmyslu, potravinářské tekutiny koyulaştırmakta používá.Většinou obilí a získané z brambor bez chuti a bez zápachu prášek.

Chemické látky (registrační číslo CAS: 9005-25-8) jako škrobu, amylosy a amylopektinu-Zobrazení dvou polymerních karbonhidratın (polisakkaritin) kombinace.Amylóza, glukóza monomeru birimlerinin alfa-1, 4 bağlantılılarla uçuca přidání vyskytuje.Amilozdan jako různé amilopektinde má větvení, hlavní každou 24-30 glukózy monomerinden birinde alfa-1, 6 spojení s boční řetězce začíná.Amylóza je lineární molekuly, ale po sobě jdoucích glukózových jednotek úhlových olma trend vzhledem ke spirále.Dva amylosy molekülü proplétají double helix také mohou tvořit.Tento vnitřní povrch hydrofobní molekuly vody se nachází v je snadno více hıdrofobik moleküllerle zaměnitelné.Škrob se používá v jódu molekul amylosy šroubovice dizilince do modrý odstín vyskytuje.Amylóza volutami skládá z vodíkové vazby, protože vody v hosting yoğun zahrnuje strukturu.

Amilopektinde bodů větvení paralelní k sobě po dvou řetězce navzájem objetí podobě dvojité šroubovice.Amylopektinu, keř-jako, centrum dallandıkça se rozšiřující tvar.Dallanmakta bodů molekula je nepravidelný, v mezi místem dvě větvení dvakrát sarmallar správně, úhledně naskládané v krystalové struktuře formě; takže mikroskopem škrob taneciklerinde to bude vypadat jako pravidelné a nepravidelné regionů letokruhy.

To je vzhledem k molekulární struktuře je amylopektinu, takže tukové být uloženy jako škrobová zrna ve tvaru spirály.Oba amylopektinu oba amylosy glukózy polimerleridir, a typický obsah amylosy polymer 500-20.000 molekuly glukózy, a amylopektinu molekülü je asi milion glikozda vyskytuje.Škrob jako strukturální, vzájemně propojených, lineární polymer sloupce vyskytuje.Amilopektinde alfa-1, 4 propojené řetězce v pravidelných intervalech, alfa-1, 6 konektorů dallanır.Různé druhy rostlin, a to i stejného druhu různých anaçlarında (kultivar) amilozun amilopektine frekvence se liší.Takové vysoké amilozlu kukuřice nişastasında % 85% amylosy při hledání, voskované (voskový) kukuřice amylopektinu poměru 99'dır.Amylopektinu volutami většina obilí nişastasında těsné šňůry istiflenmişken (typ škrobu), bramborový a banán v rostlinách jako některé z více přerušovaný istiflenirler (B-typ škrobu).Některé amilopektinlerde glikozların nachází na fosfát škrobu, vody snadněji sát sağlar.Škrob ve velmi malém množství vody obsahující tanecikler je uložena v, tyto částice velikosti se liší od rostliny k rostlině.

Hlavní funkce škrobu v energii ukládat.Tvorbu škrobu v rostlinné buňky plastid nazývá organellerde (chloroplast a amyloplast) se koná.

Přidat recenzi

1 2 3 4 5

Recenze